política de privadesa

Dades personals que recollim

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i en compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic del client, les dades personals del CLIENT formaran part d’un fitxer utilitzat exclusivament per a la gestió i facturació dels productes que compri, assegurant la confidencialitat de les seves dades. El CLIENT en qualsevol moment pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició de les dades recollides i denegar el consentiment anteriorment facilitat. Aquesta pàgina s’utilitza per informar els visitants de la pàgina web sobre les nostres polítiques de recopilació, ús i divulgació d’informació personal si algú decideix utilitzar aquest lloc web. Si tria utilitzar aquest servei, llavors accepta la recopilació i l’ús d’informació en relació amb aquesta política. La informació personal que recopila s’utilitza per proporcionar i millorar el servei. No fem servir ni compartim la seva informació amb ningú excepte com es descriu en aquesta política de privacitat.

1. Quina informació recopilem?

Quan visites la nostra pàgina recopilem informació sobre les pàgines que visites, informació del teu navegador o els enllaços que t’han enviat a la nostra web. Aquesta informació és anònima i es fa servir de forma estadística per a millorar el funcionament de la nostra botiga i analitzar els resultats de les accions de màrqueting que fem. A més, la nostra pàgina utilitza cookies per assegurar un bon funcionament de la botiga (per exemple mantenir els teus productes a la cistella) i també per mostrar contingut i anuncis relacionats amb la teva activitat en la nostra botiga. Si decideixes registrar al nostre butlletí, guardarem el teu correu electrònic per enviar-te promocions i novetats de la botiga i del nostre bloc. Quan fas una compra o intentes fer una compra, recopilem teu nom, telèfon, adreça i la informació de pagament que ens facilitis per poder tramitar la comanda (processar el pagament, enviar el material i realitzar la factura). Finalment, les teves dades de contacte (correu electrònic o telèfon) ens permet comunicar-nos amb tu per informar-te de l’estat de la comanda, de qualsevol incidència o per saber la teva opinió sobre els productes comprats.

2. No compartim les teves dades amb altres empreses

Sabem que les teves dades personals són privades per la qual cosa mai les vendrem o compartirem amb cap empresa per cap motiu que no sigui el propòsit exprés d’oferir-te els nostres serveis o gestionar la teva comanda. També contractem serveis de tercers per analitzar com funciona la nostra web o analitzar els resultats de les nostres campanyes publicitàries. Aquestes dades són anònims i s’usen de forma estadística.

3. Protecció de les teves dades

Les dades personals que ens facilites quan realitzes una comanda, només es guarden a la base de dades de la nostra plataforma de comerç electrònic. La plataforma que fem servir, PLESK, és totalment segura i compleix amb la normativa del Reglament General de Protecció de Dades d’abril de 2016.

Els empleats de Torrasceràmic i les persones involucrades en la preparació de les comandes coneixen les seves obligacions en relació al tracte de les dades personals dels nostres clients i el seu deure de confidencialitat en relació a aquestes dades.